Blogi

Ajatuksia ja ideoita herättäviä kirjoituksia.

Esittelyssä Sami, Toimintakeidas Jyväskylän ahkera avotyöntekijä

Sami tuo viihtyvyyttä koko työympäristöön

Sami hoitaa työnsä Toimintakeidas Jyväskylässä jämptillä ja tehokkaalla ottee-laan, joka tuo viihtyvyyttä kaikille työntekijöille niin nelijalkaisesta terapiakoira Kuusta lähtien.

Sami on työskennellyt Toimintakeitaalla kerran viikossa kolme vuotta ja on kaikille tuttu kasvo. Sami aloitti työskentelyn valmentavien opintojen harjoittelun kautta opiskellessaan Bovallius-ammattiopistolla. Tämä johti avotyötoimintaan, joka tar-koittaa työtoimintaa, joka järjestetään toiminta- ja työkeskusten kautta tavallisilla työpaikoilla.

Avotyö on mahdollisuus oppia uutta

Samilla on autismin kirjon häiriö, joka on vahvuus työtehtävissä, jotka vaativat rutiineja ja tarkkaa työskentelyä. Samin ansiosta toimintaterapeutit voivat rauhassa keskittyä omiin työtehtäviinsä, Samin hoitaessa tilojen ylläpidollisia tehtäviä.

Samin työpäivä on muokattu hänelle sopivaksi. Päivään kuuluu roskisten tyhjentämistä, astianpesukoneen täyttöä, kaupassa käyntiä muiden työtehtävien lisäksi. Perjantainen työpäivä alkaa kuulumisten vaihdolla, tämän jälkeen Sami kirjaa tarkan kauppalistan ja toteuttaa ostoksensa totutulla täsmällisyydellä. Kauppareissun jälkeen vuorossa on Toimintakeidas Jyväskylän työt, jotta kaikkien työviihtyvyys on taattu.

Päivässä riittää vipinää niin Samin omien töiden kuin terapeuttien toimesta, joten ennen iltapäiväkahvien keittoa, Sami pitää lepotauon Toimintakeidas Jyväskylän fysioakustisessa tuolissa. Tämä auttaa työssäjaksamista, joka on ilo koko työyhteisölle.

Avotyö on mahdollisuus oppia uusia taitoja, itsenäistyä sekä saada olla osana merkityksellisinenä toimijana osana yhteiskuntaa. Työ tekijäänsä kiittää ja niin mekin Jyväskylän toimipisteessä kiitämme Samia!

Leave a reply

Ota yhteyttä

Terapeuttimme auttavat Sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa ja oikean palvelun varaamisessa.

040 848 4093

0400 558 283

info@toimintakeidas.fi
Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Helsinki, Kamppi

Annankatu 31-33 C 36
00100 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Helsinki, Itäkeskus

Itäkatu 7
00930 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Jyväskylä

Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä
Tutustu toimipisteeseen

Joensuu

Siltakatu 12 A, 4. krs
80100 Joensuu
Tutustu toimipisteeseen

Kitee

Olkontie 4 C 20
82500 Kitee
Tutustu toimipisteeseen

Keuruu

Koulutie 5 (linja-autoasema)
42700 Keuruu
Tutustu toimipisteeseen

Äänekoski

Torikatu 2, 2. krs
44100 Äänekoski
Tutustu toimipisteeseen

Tilaa uutiskirje