Rekry

Toimintaterapiaa innostavassa ja tukevassa työyhteisössä

Tule meille töihin!

 

 

Jätä avoin hakemus

Meillä on säännöllisesti tarvetta iloisille ja itsenäisille toimintaterapian ammattilaisille – olisitko sinä seuraava lisä joukkoomme? Jätä avoin hakemus sähköpostitse Jaanalle, jaana.hattunen@toimintakeidas.fi ja kerro lisää itsestäsi!

Toimintakeidas työpaikkana

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten, ajantasaisten työvälineiden kanssa ja auttamaan asiakkaita pitkissä terapiasuhteissa. Terapeuteillamme on käytössään iPadit ja iPhonet, jolloin työtä voi tehdä mobiilisti missä ja milloin vain – asiakkaan luona, kotona tai vaikka mökillä. Työaikoihin saa vaikuttaa itse, eikä toimipisteelle tarvitse tulla vain dokumentaatiotyön takia!

Liikumme usein asiakkaan ympäristössä. Oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä kulkeminen onnistuu myös Toimintakeitaan autoilla. Toimipisteemme sijaitsevat keskustan ja julkisten liikenneyhteyksien lähellä, sillä meille on tärkeää, että töihin pääsee julkisilla ja että toimitilat ovat helposti saavutettavissa niin asiakkaille kuin työntekijöillekin.

Toimintakeitaalla saat työkavereiksesi iloisen ja tukevan joukon muita toimintaterapeutteja. Meillä kaikki jakavat osaamistaan toisille – ei väliä, oletko joukon nuorin tai kokenein. Olemme innostuvia, oma-aloitteisia ja itsenäisiä toimintaterapian ammattilaisia ja toivomme, että niin olet sinäkin. Rohkeus, reippaus ja hyvät asiakaspalvelutaidot kun auttavat asiakkaan ympäristössä, kouluissa ja päiväkodeissa kulkiessa.

Panostamme koulutukseen, ja haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistaan sekä vaikuttaa omaan työnkuvaansa. Koulutusten kautta voimme rakentaa osaamistasi kiinnostuksiasi vastaavaan suuntaan, olipa se sitten aikuisten neurologisessa toimintaterapiassa tai vaikka lasten ja nuorten psykiatrisessa toimintaterapiassa.

Toimintakeitaalla työskentely pähkinänkuoressa

– Ihana työporukka ja upeat asiakkaat
– Pitkät ja palkitsevat terapiasuhteet
– Mahdollisuus auttaa kuntoutujan omassa arjessa
– Joustavat työolosuhteet etätyömahdollisuuksineen
– Mahdollisuus omien työaikojen suunnitteluun
– Hyvät ja ajantasaiset työ- ja terapiavälineet
– Tukena tiimipalaverit ja koko työyhteisön yhteiset tapaamiset
– Apuna ulkopuolinen työnohjaus
– Pohjana terveyspalvelualan TES


”Tulin Toimintakeitaalle nuorena terapeuttina, ja alusta asti olen saanut kollegoilta paljon tukea ja vinkkejä niin terapian toteutukseen kuin käytännön asioihin. Voimavarakeskeinen ja kannustava työyhteisö onkin yksi Toimintakeitaan parhaimmista puolista!

Toimintakeitaalla on selkeät ohjeet ja raamit työlle, mikä sujuvoittaa tekemistä. Työ on monipuolista, ja pääsen työskentelemään monenlaisten asiakkaiden kanssa sekä vaikuttamaan työaikoihini itse. Jokaisen terapeutin voimavarat ja kiinnostuksen kohteet huomioidaan asiakaspintoja suunniteltaessa, ja omaa osaamista on mahdollistaa kehittää koulutusten myötä.

Minulle sopii se, että saan tehdä liikkuvaa työtä ja toteuttaa terapiaa asiakkaan oikeassa ympäristössä. Toisaalta Toimintakeitaalla on myös hyvät puitteet terapialle vastaanottotiloissa, ja lisäksi meillä on moitteettomat työvälineet ja -laitteet terapeutin työn tueksi. Tule sinäkin meille töihin innostavaan työyhteisöön!”

Oona Räisänen
toimintaterapeutti


”Olen viihtynyt Toimintakeitaalla jo 14 vuotta, ja näinä vuosina olen päässyt työskentelemään monenlaisten asiakkaiden kanssa sekä näkemään lasten kasvun ja kehityksen pitkissä terapiasuhteissa. Toimintakeidas on mahdollistanut kehittymiseni terapeuttina, ja kokemuksen kasvaessa olen saanut lisää vastuuta. Nyt käytän ammattitaitoani myös nuorempien terapeuttien ohjaamiseen ja tukemiseen.

On kiva työskennellä positiivisessa ja iloisessa työyhteisössä, jossa kaikki tukevat toisiaan. Työaika on joustava, ja kalenterin voi suunnitella asiakkaiden aikataulujen ja oman elämän mukaan. Ulkopuolelta tulevasta työnohjauksesta saa apua tarvittaessa.

Toimintakeitaan toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, ja firman autoilla, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä taas voi kurvailla sujuvasti sinne, missä terapeutin tukea tarvitaan. Työskentelyvälineet ovat kehittyneet ajan saatossa, ja ne ovat nyt hyvin ajantasaisia ja helppokäyttöisiä.

Tervetuloa meille kasvamaan huipputerapeutiksi!”

Teija Hokkanen
toimintaterapeutti,
ratkaisukeskeinen
neuropsykiatrinen valmentaja, lääkintävahtimestari
-sairaankuljettaja,
erityisryhmien liikunnanohjaaja

Meistä

Toimintakeidas on vahvasti toimintaterapeuttilähtöinen ja sataprosenttisesti suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1994 asti. Intohimonamme on asiakkaidemme elämänlaadun parantaminen toimintaterapian keinoin. Haluamme kehittää ja uudistaa kuntoutuspalveluita ja tarjota tasa-arvoista saavutettavuutta asuinpaikasta riippumatta. Toiminnassamme korostuu ympäristön ja ekologisuuden huomioiminen kaikessa, missä se on kohtuullisesti mahdollista.

Meillä on toimipisteet Helsingissä (Kampissa ja Itäkeskuksessa), Jyväskylässä, Joensuussa, Kiteellä, Keuruulla ja Äänekoskella, ja kotikäyntialueemme yltävät vielä laajemmalle. Palveluihimme kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten toimintaterapia, recoveriX-aivokuntoutus, neuropsykiatrinen NEPSY-valmennus, seikkailuterapia sekä nuorten NUOTTI-valmennus.

Lue lisää meistä, missiostamme, visiostamme ja arvoistamme >

Ota yhteyttä

Terapeuttimme auttavat Sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa ja oikean palvelun varaamisessa.

040 848 4093

0400 558 283

info@toimintakeidas.fi
Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Helsinki, Kamppi

Annankatu 31-33 C 36
00100 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Helsinki, Itäkeskus

Itäkatu 7
00930 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Jyväskylä

Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä
Tutustu toimipisteeseen

Joensuu

Siltakatu 12 A, 4. krs
80100 Joensuu
Tutustu toimipisteeseen

Kitee

Olkontie 4 C 20
82500 Kitee
Tutustu toimipisteeseen

Keuruu

Koulutie 5 (linja-autoasema)
42700 Keuruu
Tutustu toimipisteeseen

Äänekoski

Torikatu 2, 2. krs
44100 Äänekoski
Tutustu toimipisteeseen

Tilaa uutiskirje