Etäterapia ja etävalmennus

Etäterapia laajentaa terapian menetelmäpakettia.

Toimintakeitaan terapeutit tekevät toimintaterapiaa, neuropsykiatrista valmennusta ja nuorten NUOTTI-valmennusta sekä toimintaterapian konsultaatioita myös etänä. Etäterapia ja -valmennus toteutetaan asiakkaan ja terapeutin kesken puhelimen, tietokoneen tai tablettitietokoneen välityksellä.

Etäterapia korvaa vastaanotolla tapahtuvaa läsnäoloterapiaa erityisesti nyt, kun fyysisiä kohtaamisia suositellaan vältettävän. Toimintakeitaan terapeuteille etänä tapahtuvat terapia- ja valmennushetket eivät ole uutta, sillä etäterapia on ollut osa palveluvalikoimaa jo usean vuoden ajan.

Etäyhteyksiä käyttämällä toimintaterapia ja arjen valmennus voidaan sovittaa asiakkaan arkeen hyvin joustavasti, eikä pitkillä välimatkoilla ole enää merkitystä. Aikataulujen sopiminen helpottuu ja esimerkiksi lapsen terapiakäynnin ajaksi ei perheen muille lapsille tarvitse järjestää lastenhoitoa, kun osallistuminen tapahtuu kotoa käsin.

Etäterapia sopii myös myöhemmin yhdeksi hoitomuodoksi läsnäoloterapian yhteyteen. Jotkut asiakkaat ovat kokeneet, että etäterapia sopii heille läsnäoloterapiaa paremmin, sillä omaa arkea ei tarvitse suuremmin muuttaa terapiaan kulkemisen vuoksi.

Asiakasturvallisuus ja terapian hyvä laatu ovat keskeisiä asioita myös etäterapiassa. Terapeuttia sitoo vaitiolovelvollisuus, kuten terapiassa yleensäkin. Toimintakeidas huolehtii, että etäyhteys on lainmukainen ja tietoturvallinen. Asiakas puolestaan varmistaa oman laitteensa tietoturvan.

Tiesitkö, että kotikäyntialueitamme ovat muun muassa: pääkaupunkiseutu, Joensuu, Ilomantsi, Kitee, Tohmajärvi, Jyväskylä ympäristöineen, Ääneseutu, Sysmä, Konnevesi, Laukaa, Hankasalmi, Kangasniemi, Keuruu, Petäjävesi ja Haapamäki - tai tarpeen mukaan!

Ota yhteyttä

Terapeuttimme auttavat Sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa ja oikean palvelun varaamisessa.

040 848 4093

0400 558 283

info@toimintakeidas.fi
Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Helsinki, Kamppi

Annankatu 31-33 C 36
00100 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Helsinki, Itäkeskus

Itäkatu 7
00930 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Jyväskylä

Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä
Tutustu toimipisteeseen

Joensuu

Siltakatu 12 A, 4. krs
80100 Joensuu
Tutustu toimipisteeseen

Kitee

Olkontie 4 C 20
82500 Kitee
Tutustu toimipisteeseen

Keuruu

Koulutie 5 (linja-autoasema)
42700 Keuruu
Tutustu toimipisteeseen

Äänekoski

Torikatu 2, 2. krs
44100 Äänekoski
Tutustu toimipisteeseen

Tilaa uutiskirje