Neuropsykiatrinen valmennus ja NUOTTI-valmennus etänä

NEPSY- ja NUOTTI-valmennukset ovat ohjaavia valmennuksia, jotka sujuvat myös etäyhteydellä. Valmentaja ohjaa asiakasta ja auttaa häntä hankkimaan uusia taitoja sekä oppimaan pois itselle haitallisista toimintamalleista.

Niin NUOTTI-valmennuksessa kuin neuropsykiatrisessa valmennuksessa periaatteena on, että asiakasta tuetaan ja hänen uusia valmiuksia kehitetään hänen omassa ympäristössään. Etävalmennus sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

Myös etämuotoisena toteutettava valmennus on oppimisprosessi, joka tähtää uusien taitojen hankkimiseen tai vanhojen taitojen uudelleen hallintaan. Valmennuksen päämääränä on saavuttaa paras mahdollinen toiminnallinen itsenäisyys.

Kaikki Toimintakeitaan NEPSY- ja NUOTTI-valmentajat ovat Valviran laillistamia toimintaterapeutteja. Valmentajan rooli on toimintaterapeutille hyvin luonteva, sillä toimintaterapeuteilla on työnsä puolesta hyvin ratkaisukeskeinen työote.

 

Asiakasturvallisuus ja terapian hyvä laatu ovat keskeisiä asioita myös etäterapiassa. Terapeuttia sitoo vaitiolovelvollisuus, kuten terapiassa yleensäkin. Toimintakeidas huolehtii, että etäyhteys on lainmukainen ja tietoturvallinen. Asiakas puolestaan varmistaa oman laitteensa tietoturvan.

Tiesitkö, että kotikäyntialueitamme ovat muun muassa: pääkaupunkiseutu, Joensuu, Ilomantsi, Kitee, Tohmajärvi, Jyväskylä ympäristöineen, Ääneseutu, Sysmä, Konnevesi, Laukaa, Hankasalmi, Kangasniemi, Keuruu, Petäjävesi ja Haapamäki - tai tarpeen mukaan!

Ota yhteyttä

Terapeuttimme auttavat Sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa ja oikean palvelun varaamisessa.

040 848 4093

0400 558 283

info@toimintakeidas.fi
Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Helsinki, Kamppi

Annankatu 31-33 C 36
00100 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Helsinki, Itäkeskus

Itäkatu 7
00930 Helsinki
Tutustu toimipisteeseen

Jyväskylä

Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä
Tutustu toimipisteeseen

Joensuu

Siltakatu 12 A, 4. krs
80100 Joensuu
Tutustu toimipisteeseen

Kitee

Olkontie 4 C 20
82500 Kitee
Tutustu toimipisteeseen

Keuruu

Koulutie 5 (linja-autoasema)
42700 Keuruu
Tutustu toimipisteeseen

Äänekoski

Torikatu 2, 2. krs
44100 Äänekoski
Tutustu toimipisteeseen

Tilaa uutiskirje